Istorie

Nu vă vom vorbi despre istoria albinuțelor sau a furnicuțelor. Vă vom vorbi însă despre natură, despre arome naturale, despre licori care vitalizează și aduc bună dispoziție!

Toate acestea le găsiți la Ants n Bees - Frozen Yogurt Shop, Smoothie & Juice Bar

La Ants n Bees, vedeta nu este fructul folosit sau sucul obținut din acesta. Nici măcar vreo furnică sau albinuță personificata! Vedeta ești tu, clientul, prietenul nostru! Văzându-te mereu pe fugă, adaptat ritmului agitat, îți venim în ajutor cu ceea ce știm cel mai bine să făcem: să stoarcem esența bună, tare a fructelor și să ți-o oferim, nu în sticluțe mici, ci în pahare generoase marcate de albinuțe viu colorate. 

Ne asumăm folosirea celor mai bune fructe pentru a te putea bucura de savoarea sucului obținut și totodată de vitaminele de care organismul are atâta nevoie. Preparatele noastre se găsesc într-o varietate foarte ofertantă: sucuri, fresh-uri, shake-uri, împacând astfel toate gusturile. În plus, ai posibilitatea de a alege și combina sortimentele preferate. Dar nu ne crede pe cuvânt, testeaza-ne!

Inspirați de hărnicia celor două insecte mascote, animați de dorința unui stil de viață sănătos, simplificat și armonios, înarmați cu voie bună, pornim la drum, în ritmul cotidian, în pas cu tine.